maanantai 29. kesäkuuta 2009

2: Tantrismi


Voimme vakuuttaa, että Tantrismi on Joogan ydin. On olemassa kolmentyyppistä tantrismia: Valkoista, mustaa ja harmaata. Valkoinen Tantrismi on todellakin ainutlaatuista ja kannatettavaa, sillä siihen ei sisälly orgasmia eikä siemennesteen laukeamista.

Valkoinen Tantrismi herättää Kundalinin, toisin sanoen Pyhän Hengen Tulen. Tuo tuli vahvistaa sielua; se voimistaa sitä ja täyttää sen suunnattoman jumalaisilla tulenpalavilla voimilla.

Seksijoogassa sanotaan: "Myrkky on muunnettava lääkkeeksi". He ymmärtävät myrkyllä naisten ja väkijuomien houkutuksia. Alkemiallisin termein sanoisimme, että on tarpeen muuntaa lyijy kullaksi.

Jooga on todellakin hyödytöntä ilman tantrismia. Jooga on hyödytöntä ilman seksuaalista ydintään.

Brahmiinit pitävät sukupuoliyhteyttä jumalaisen uhrauksen vertaisena, ja naisellisia elimiä tulena, jonne uhri annetaan. Eräässä pyhistä teksteistä Brahmiininainen sanoo seuraavaa: "Mikäli mielit käyttää minua uhraukseen, suotakoon sinulle kaikki siunaukset, jotka minun mietiskelyni kautta kutsut esiin."

Buddhalaiset tantrikat saavuttavat Nirvanan naisen ja seksin keinoin. Joogit ja Joginit saavuttavat Samadhin (ekstaasin) seksuaaliaktilla ilman siemennesteen vuodattamista. Tämä on Coitus Reservatus, toisin sanoen seksuaaliakti ilman orgasmin saavuttamista, ilman siemennesteen laukaisemista.

Tantriset Joogit ja Joginit käyvät läpi pitkän ja vaikean valmennuksen ennen astumistaan Seksijoogan kentälle. Koko tämä valmentautuminen vaatii Keskittymistä, Meditaatiota, Bandhoja, Mudroja, Pratyaharaa, Pranayamoja jne. Eräs teksti osoittaa, että Joogin täytyy nukkua kolme kuukautta Joginin oikealla puolella ja toiset kolme kuukautta tämän vasemmalla puolella ilman seksuaalista kanssakäymistä hänen kanssaan. Seksuaalinen kanssakäyminen ilman laukeamista suoritetaan vasta näiden kahden kolmikuukautisen jakson jälkeen. Tätä aktia sanotaan tai kutsutaan Maithunaksi. Nirvana saavutetaan Maithunalla. Samadhi (ekstaasi) saavutetaan Maithunalla. Kundalini herää ja kehittyy täydellisesti Maithunalla. Joogi ja Jogini aloittavat Shivan ja Shaktin (ikuisen feminiinin ja tämän puolison) tanssin, tanssien tällä tavoin onnellisesti ennen Tantrista seksuaaliaktia.

Pyhän tanssin jälkeen Joogi ja Jogini pariskunta istuu meditoimaan kuten Maya-vihityt tekevät, selkä selkää vasten, kahden selkärangan ollessa yhteydessä, jotta saavutettaisiin mielen, tunteiden ja hengityksen täydellinen hallinta.

He istuvat itämaiseen tapaan maassa, jalat ristissä kuten Buddha kuvataan. Maithunan harjoite suoritetaan vasta tämän jälkeen. Joogien parissa tämä kaikki suoritetaan Gurun ohjauksessa. Guru tuottaa suuria, voimakkaita magneettisyötteitä sekä Joogin että Joginin häntäluun magneettikeskukseen auttaakseen näitä herättämään Kundalininsa.

Eräs Joogateksti neuvoo Joogeja pidättämään hengitystään mikäli he ovat vaarassa langeta orgasmiin. Teksti lausuu: "Mikäli opetuslapsi pidättää hengitystään, hänen siemennesteensä ei vuoda, ei edes kaikkein hellimmän ja viehättävimmän naisen syleilyssä.

Idässä on olemassa paljon maagisia asentoja Maithunaksi kutsutun seksuaaliaktin suorittamista varten.

Nais-joginien on ihmeellisesti supistettava emätinlihaksiaan; näin he välttävät orgasmin ja naisellisen seksuaalinesteensä laukeamisen. Näin heidän Kundalininsa herää.

Tantrisissa teksteissä lausutaan, että silloinkin, kun siemenneste on aivan laukeamispisteessä, Joogin on pidättäydyttävä hinnalla millä hyvänsä, toisin sanoen siemennestettä ei saa vuodattaa.

Joogi saavuttaa ekstaasin seksuaaliaktin aikana. Nirvana saavutetaan tämäntyyppisellä seksuaalisella ekstaasilla. Tämä on "tiikerillä ratsastamista"; sellaisena Joogit pitävät tätä Maithuna-nimistä seksuaaliaktia.

Maithunan seksuaaliset asennot ovat lukuisat ja he valitsevat niistä haluamansa. Kaikki nämä seksuaaliset asennot ovat kuvitettuina Kama Kalpassa, Seksijooga-kirjassa. Eräässä niistä Joogi suorittaa Maithunan istuen maassa jalat ristissä itämaiseen tapaan; Jogini istuu tämän jalkojen päällä ja ottaa falloksen sisäänsä, sen jälkeen tämä ristii jalkansa Joogin alaselän taakse siten, että hänen jalkansa kietoutuvat Joogin ympärille.

Joskus käytetään käänteistä syleilyä, jossa Jogini, erittäin pyhistä ja symbolisista syistä, suorittaa aktiivisen osan. Joogi edustaa näennäisesti liikkumatonta henkeä samalla kun nainen, Jogini, edustaa liikkeessä olevaa luontoa. Silloin, seksuaaliaktin ylivertaisena hetkenä, kun orgasmi on lähestymässä, Joogi suorittaa valtavammat ja väkivaltaisemmat seksuaaliset supistukset välttääkseen kouristuksen ja orgasmisen laukeamisen. Joogi hyödyntää tätä hetkeä hirmuisimmalla keskittymisellä ja ainutlaatuisimmalla meditaatiolla. Näin he saavuttavat Valaistumisen, Ekstaasin, Samadhin.

Länsimaissa missä tahansa avioliitossa voidaan kuitenkin harjoittaa Maithunaa käyttämättä näitä maailman idästä peräisin olevia vaikeita asentoja. Riittää kun rukoilee Pyhää Henkeä ennen harjoitusta, pyytäen Hänen avustustaan, ja sitten suorittaa seksuaaliaktin länsimaiseen tyyliin; pariskunnan on vetäydyttävä ennen orgasmia. Siemennestettä ei saa laukaista koskaan elämässään.

Mustan Magian typerät tiedemiehet uskovat, että tämä harjoite on vaarallinen ja että se voi aiheuttaa tungoksen eturauhaseen, virtsaputkeen ja siemenrakkuloihin. Tämä typerien tiedemiesten käsitys on totisesti väärä. Me Gnosikot harjoitamme tätä seksuaaliaktia koko elämämme ajan, emmekä ole ikinä kärsineet ongelmista eturauhasen, virtsaputken tai siemenrakkuloiden kanssa.

On epäilemättä selvää, että avioliitot voivat saavuttaa ylivertaisen onnellisuuden Maithunalla.

Näin kuherruskuukauden ilo saadaan kestämään koko elämän. Tällä seksuaaliaktilla mahdollistuu todellinen onnellisuus; joka kerta pariskunta tuntee suurempaa tarvetta hyväillä ja suorittaa seksuaaliaktia väsymättä tai kyllästymättä siihen. Tämäntyyppisellä seksuaaliaktilla avioerot loppuvat maailmasta. Astumme Nirvanaan tämäntyyppisellä seksuaaliaktilla.

Pariskunnat voivat halutessaan rukoilla je meditoida selätysten itämaiseen tyyliin, anoen, rukoillen Pyhää Henkeä suomaan heille Tulen vastaanottamisen ilon.

On väärin vakuutella, että Maithuna tuhoaa eturauhasta ja aiheuttaa eturauhastulehduksen. Kaikki me Mathunaa harjoittavat nautimme erinomaisesta terveydestä.

Aluksi Maithuna on uhraus. Kuitenkin jonkin ajan kuluttua Maithuna tarjoaa täydellisen seksuaalisen tyydytyksen ja ylivertaisen ilon.

Kaikki ne teoriat, joita typerät tiedemiehet esittävät hyökätäkseen Maithunaa vastaan, ovat täysin valheellisia, ja ne, jotka antavat pimeiden ihmisten "järjettömän järkeilyn" petkuttaa itseään, tulevat väistämättä muuttumaan syvyyden asukeiksi.

Olemme laittamassa alulle uutta Vedenkantajan aikakautta ja ihmiskunta tulee jakautumaan kahteen joukkoon: niihin, jotka hyväksyvät Valkoisen tantrismin ja niihin, jotka rajaavat itsensä Mustaan; toisin sanoen niihin, jotka hyväksyvät siemennesteensä laukaisemisen ja niihin, jotka eivät hyväksy sitä; niihin, jotka jatkavat siemennesteensä laukaisemista ja niihin, jotka eivät jatka sen laukaisemista; Valkoisiin tantrisiin ja Mustiin tantrisiin ihmisiin, siinä kaikki. Salatieteellisellä tavalla puhuen sanoisimme: Valkoisiin maagikkoihin ja Mustiin maagikkoihin. Nämä ovat uuden Vedenkantajan aikakauden kaksi ryhmää.

Frederick Nietzsche lausui kirjassaan "Näin puhui Zarahustra" näin:

Hekuma: kaikkien katumuspaitaisten tutkain ja pistin, ja kaikkien takamaailmaisten "maailmaksi" kiroama: sillä se ilkkuu ja pettää kaikkia houre- ja harhaoppien opettajia.

Hekuma: roskaväelle hiljainen tuli, jolla se poltetaan; kaikelle madonsyömälle puulle, kaikille löyhkäisille rievuille valmis kiima- ja kiehutus-uuni.

Hekuma: vapaille sydämille viaton ja vapaa, Maan yrttitarhaonni, kaiken tulevaisuuden ylenpalttinen kiitos nykyisyydelle.

Hekuma: vain näivettyneille äitelä myrkky, mutta leijonantahtoisille suuri sydämenvahvistus ja syvästi kunnioittaen säästetty viinien viini.

Hekuma: korkeimman onnen ja korkeimman toivon suuri vertaus-onni. Paljolle näet on avioliitto luvattu ja enemmän kuin avioliitto, -

- paljolle, joka on keskenään vieraampaa kuin mies ja nainen: - ja kuka onkaan täysin käsittänyt, kuinka vieraat mies ja nainen ovat toisilleen!

Rakkaus on todellakin suunnattoman jumalainen, kosminen ilmiö. Kun ihminen toimittaa jumalanpalveluksen ylivertaisen seksuaalisen uhrauksen alttarilla, hän voi tuossa hetkessä suunnata hekumansa kaikkiin magneettikeskuksiinsa ja saada ne värähtelemään, kipinöimään ja loistamaan. Olemme ainutlaatuisten, ylevien Jumalien kaltaisia noina ylimmän seksuaalisen hekuman hetkinä.

Pyhissä kirjoituksissa sanotaan: "Pyytäkää, niin teille annetaan; koputtakaa, niin teille avataan." Seksuaaliaktin ylivertainen hetki on todellakin juuri se hetki, jona voimme pyytää Kolmannelta Logokselta (Pyhä Henki) kaikkia noita kaivattuja voimia. Shivan, Kolmannen Logoksen, sotajoukkojen mahtava voima muuttaa heidät Jumaliksi.

Meditaatiosta ja ekstaasista (Samadhi) puhutaan paljon. Paras hetki meditaatiota ja ekstaasia varten on todellakin seksuaalisen hekuman hetki. Seksuaalivoimat tuottavat ekstaasin. Meditaation kautta meidän on muunnettava hekuma ekstaasiksi.

Seksuaaliaktin aikana ja seksuaaliaktin jälkeen, kun hekuma yhä väreilee, me käymme läpi Sacrificus Intelectuksen (älyn uhrauksen). Todellakin vain luova tunne voi viedä meidät ekstaasiin.

Vain se, joka kykenee itkemään rukoillessaan Kolmatta Logosta ennen seksuaaliaktia ja seksuaaliaktin jälkeen voi astua Nirvanaan; vain se, joka kykenee päihtymään hekumasta vuodattamatta siemennestettä, voi muuttua ainutlaatuiseksi, yleväksi jumalaksi.

Ne, jotka oppivat nauttimaan hekumasta viisaasti vuodattamatta siemennestettä muuttuvat absoluuttisen onnellisiksi olennoiksi.

Täydellinen avioliitto on sosiaalisen Kristuksen polun perusta. Valitettavasti nykyelämässä avioliitto on muuttunut joutavuudeksi, joka on kaukana viisaudesta. Tästä syystä avioliitot hajoavat; tämä on monien avioerojen syynä. On tarpeen opiskella Gnosista, on kiireellistä palata rakkauden mysteerioiden salaperäisiin juhlallisuuksiin. On kiireellistä oppia nauttimaan rakkauden iloista. On kiireellistä ymmärtää, että hekuman kautta Enkeli syntyy omassa itsessämme. Vain Enkelit voivat astua sisään valtakuntaan.

Valkoisella tantrismilla on hallussaan tiede avioeron lopettamiseksi ja kuherruskuukauden pitkittämiseksi koko elämän läpi. Koti on kristillisen yhteiskunnan perusta. Valkoinen tantrismi kuuluisan Maithunan kera on jumalaisen seksuaalisen onnellisuuden johtolanka.

Samael Aun Weor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti